17.05.2018 в 12:21 |

3 0


Кожен з нас чекає літнього сезону, щоб почати їсти свої улюблені овочі та фрукти. Для деяких це, наприклад, кабачки. З ними можна готувати смачні млинці, запіканки, яйця, рагу і багато іншого. До того ж низькокалорійний овоч, тому, якщо людина дотримується дієти, кабачок стає просто незамінним. У цьому випадку спосіб приготування не має великого значення, а весь процес займає мінімум часу. Молодий кабачок дуже швидко готується. Розглянемо, хто є цей овоч, а кому краще цього не робити.

Найголовніше, що кабачки можна зберігати всю зиму, причому не тільки в консервованої формі. Він прекрасно піддається заморожуванню. Взимку ви завжди можете приготувати смачне рагу і збагатити організм необхідними поживними речовинами. Якщо регулярно їсти страви з кабачків, з тіла буде своєчасно виводитися вся зайва рідина. Корисні вони і для діабетиків, а також для людей, які страждають захворюваннями шлунка. Якщо ви часто стикаєтеся зі стресу, пийте кабачковий сік — всі переживання зникнуть в одну мить. Дуже корисно харчуватися їм людям з підвищеним артеріальним тиском.

Не є кабачки краще тим, у кого діагностовано хвороби нирок.