15.05.2018 в 15:12 |

3 0


В кінці весни — початку літа з’являються перші плоди вишні. Після зими вони здаються ще більш смачними і пікантними, і їх хочеться їсти все більше і більше. Однак мало хто знає, яку величезну користь вони приносять організму. Під час сезону солодкої вишні їжте її, одночасно зцілюючи своє тіло і балуючи смакові рецептори.

Регулярно їсти вишню рекомендується при ідіопатичній гіпертензії. Також немає кращого рослинного засобу при порушеній активності печінки або нирок. Якщо людину турбує біль, пов’язана з артритом або подагрою, полегшити її можна за допомогою вишневого соку. При зниженому гемоглобіні теж необхідно є вишню, так як вона містить залізо. При різних захворюваннях кишечника і шлунку дуже корисно пити свіжий сік з її ягід. Якщо ви не можете заснути, з’їжте 10-20 солодких вишень, і сон відразу ж наздожене вас. Всі думають, що тільки чорниця корисна для зору, але вони сильно помиляються. У солодкої вишні теж міститься багато вітаміну А, який надає позитивний вплив на зір.

У вишні немає протипоказань до вживання, крім одного захворювання — цукрового діабету.