28.11.2018 в 22:14 |

39 4


Той, хто хоча б раз відпочивав у Єгипті, напевно пробував цю божественну закуску. Але, щоб згадати і відчути присмак зовсім необов’язково відправлятися так далеко. Цілком можливо скористатися цим рецептом. Для відтворення страви вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:

  • гілка помідорів черрі;
  • розмарин;
  • коріандр;
  • французькі трави;
  • 250 грам моцарели;
  • 100 грам сиру Гауда;
  • зелений базилік.

Рецепт приготування:

  • Помідори черрі акуратно зняти з гілки, зняти капелюшок, а вийняти середину. Нарізати її після дрібно.
  • Моцарелу нарізати кубиками і змішати зі спеціями.
  • Промазати форму для випікання і викласти помідори. У кожну з них викласти отриману начинку.
  • Сир твердий натерти і викласти зверху помідори. Останній штрих – це листочок базиліка.
  • Надішліть помідори на 10 хвилин в прогрітий до 180 градусів шафа. Подавайте в холодному або теплому вигляді.